Sandhamns Värdshus

(0 Recensioner)
Sandhamns Värdshus
location Sandhamns Värdshus 130 39 Sandhamn
phone 070-588 41 64

Restaurangen

Med en magisk utsikt över hamnen.
Öppet varje dag från mitten av juni till mitten på september. Annan tid på året är restaurangen främst öppen helger. För grupper över 15 personer har vi möjlighet att öppna upp övriga dagar. Boka gärna bord. Om ni är fler än 8 st maila gärna.

Puben

Här är hjärtat på Värdshuset! Öppet året runt, varje dag från 11.00. Här serveras våra klassiska rätter samt dagens rätt, en kött och en fisk så långt det räcker.

Uteserveringen

På våren öppnar vår populära uteservering. Här njuter du av god mat och dryck i solen. Det egna köket "Holken" serverar från egen meny från juni till augusti. Här är det bara att komma förbi och slå sig ner.

Pentaboden

Här har vi det bästa solläget vid vattnet. Sommartid serveras fräscha skaldjursplatåer, ostron samt andra smarriga rätter. Kom och ta en öl eller ett glas bubbel och njut!

Boende och frukost i Missionshuset

Vi har ett begränsat antal platser, därav går våra boende gäster alltid i första hand.


Köksmästare

Upplagt på 2024-01-21 14:34 av Sandhamns Värdshus
location Stockholm, Stockholm
time Heltid
Hög puls, ordning och reda, flexibel, gillar skärgården då kan du vara den rätta för Sandhamns Värdshus.Vi söker just nu en köksmästare som klarar många järn i elden då lilla goa familjen behöver hjälp i köket.Lagspelare av hög klass med humor och glimten i ögat, ...
Kontakt Sandhamns Värdshus
Skicka oss ett meddelande

Namn(*)

Din e-postadress(*)

Mobil

Annonser